Miljardär går med CFX

Miljardär Jojar Dhinsa har gått med CFX. Detta är mycket kul att att han är med. 

Hämtat från sida.

https://www.yeslikethis.com/cash-fx-group/jojar-dhinsa-joins-cash-fx-group/


Har översatt med google translate.

UK Multi Billionaire, Jojar Dhinsa, från Coventry i Storbritannien, har nyligen gått med i CFX efter att ha fått sina advokater att gå igenom strukturen och legaliteterna noggrant - kan inte få en mycket bättre rekommendation än det 🙂 🙂 🙂

Jojar är en Coventry-född entreprenör som bor i England, som började med en pappersrunda vid en ålder av 6 år och tjänade 3,00 £ i veckan!

Han driver nu ett affärsimperium på flera miljarder pund och han har för avsikt att ge tillbaka och hjälpa andra att lyckas.

Han sålde sitt första företag 21 år gammal för 50 miljoner pund och är nu ordförande för Athlone Group som han grundade 2020.

90% av koncernens vinster går till humanitärt bistånd och välgörenhetsprojekt 🙏🙏🙏

Hans främsta motivation i de tidiga dagarna var att kunna ta hand om sin familj och kunna flytta bort dem från det fattigare området där de bodde i England.

Nu är hans avsikt att hjälpa andra.

Detta passar perfekt med huvudmotivationen hos CFX VD: s Huascar Lopez och Edwin Abad och huvudmotivationen för de flesta i CFX och i mitt team, inklusive mig själv <3

CFX är det mest transparenta och ärliga, omtänksamma företaget jag någonsin varit involverat i och det bör noteras att vår senaste medlem, multimiljardären Jojar Dhinsa, stämmer perfekt med våra djupaste värderingar - han själv är en ivrig filantrop.


Här på CFX förändrar vi livet dagligen och ger den välbehövliga känslan av säkerhet och frihet som vi alla behöver och strävar efter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Veckorapport vecka 50 och nytt pengarprogam

Veckorapport vecka 47

Veckorapport vecka 49